Harjoitustoimintaan ilmoittautuminen

SiiPon harjoitusryhmiin ilmoittaudutaan aina etukäteen Suomisport järjestelmän kautta. Ennen ilmoittautumista tutustu ryhmien toimintaan, maksuihin ja pelisääntöihin. Lue myös Siilinjärven Ponnistus ry:n tietosuojaseloste, joka on laadittu uuden tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Ryhmien toiminnasta voit myös tiedustella suoraan ryhmien vastuuohjaajilta. Harjoitusryhmiin mahtuu vain tietty määrä osallistujia. Mikäli ryhmä on täynnä, halukkaat otetaan varasijoille ilmoittautumisjärjestyksessä.

Huomaa, että SiiPon yleisurheilujaoston järjestämään harjoitustoimintaan osallistuminen edellyttää myös seuran jäseneksi liittymistä ja Siilinjärven Ponnistus ry:n jäsenmaksun maksamista.


Harjoitusryhmään mukaan ilmoittautuvan huoltaja toimi seuravasti:

1. Luo itsellesi ja huollettavallesi Suomisport tili  (Linkki youtube ohjevideoon: Sportti tilin luominen)

2. Lataa suomisportin mobiilisovellus puhelimeesi.

3. Liitä alaikäinen huollettavasi omaan sporttitiliisi. (Kirjaudu suomisportin verkkoversiolla sporttitiliisi → "Oikean yläkulman valikko" → "Lisää huollettava")

4. Liity SiiPon jäseneksi tästä linkistä. (Harjoitustoimintaan mukaan tuleva tai koko perhe voi liittyä)

5. Ilmoita harrastukseen mukaan tuleva  huollettavasi ikää vastaavaan ryhmään:


6. Hanki harrastajalle lisenssi ja vakuutus. (Huom! Pakollinen harrastuksessa. Ohjeet lisenssin ja vakuutuksen hankkimiseen em. ryhmäkohtaisillä sivuilla)

7. Tarkasta puhelimesi asetuksista, että ilmoitukset ovat sallittu suomisport sovellukseen liittyen. Kaikki harrastukseen liittyvä tiedottaminen hoidetaan seuran toimesta suomisport sovelluksen kautta.  

Tervetuloa mukaan SiiPo yleisurheilun harjoitustoimintaan!